O Podjetju

Podjetje HSH d.o.o. so ustanovili 11. 09. 1990 trije družabniki Roman Habicht dipl. ing. elektrotehnike, Darja Habicht in Zvone Stojnšek s sedežem na Špicerjevi 13, 4240 Radovljica. S sprejetjem statusa d.o.o. smo imenovali 15. 10. 1990 za direktorico Darjo Habicht. Sprejeli smo dejavnost družbe: marketing, proizvodnja, servis, uvoz - izvoz in zastopanje tujih podjetij.

Postopoma smo prevzeli zastopanje renomiranih tujih firm in sicer:

  • za programe, izdelke ter repro materijale, ki jih potrebuje fotografska dejavnost od: Broncolor, Visatec iz Švice; ORMAF, SVAR, Val Mar, Technodia iz Italije; PVS GmbH, M-Service, Geräte-Peter Müller e.K iz Nemčije; Technotape Nizozemska
  • za potrebe grafične in ostalih industrijskih področij vodilne firme, ki imajo v svojih proizvodnih programih instrumente, programsko opremo in naprave za kontrolo barve: Viptronic Italija, White Screen Gmbh, Just GmbH, Macbeth in po združitvi GretagMacbeth, X-Rite Europe GmbH, Pantone, RAL gGmbH. Z Macbeth iz Švice smo že 13.03.1991 podpisali zastopstvo za celo takratno Jugoslavijo.
  • V začetku leta 2007 smo prevzeli program Cewe Color AG, Co.OHG za izdelavo fotoknjig in kot prvi v Jugoslaviji to vpeljali na trg predvsem za dodatno ponudbo foto poslovalnicam.